Loading...

OM MEG

Psykolog i Moss

Jeg har bred erfaring med mange ulike problemstillinger, utredning og terapiformer etter å ha arbeidet i spesialisthelsetjenesten i flere år. Nå arbeider jeg kun som privatpraktiserende og er lokalisert på Lilleeng Helsepark. 

Jeg har videreutdanning i spesialisert traumebehandling og EMDR. Det er en behandlingsform som også er effektivt for depresjon, angstlidelser, stress og tvangslidelser. I tillegg til EMDR benytter jeg også Kognitiv og Metakognitiv terapi i behandling.

Jeg er spesielt interessert i og har lang erfaring med; depresjon, angstlidelser, panikkanfall, tvangstanker/handlinger, traumer, oppveksttraumer, relasjonelle vansker, tilknytning, stress, utbrenthet, og parforhold / samliv.

Som psykolog tilstreber jeg å være en lyttende og forståelsesfull sparringspartner. Det er viktig for meg at vi etablerer gode og stabile relasjoner som skaper trygghet. Jeg mener at samtaler kan være nyttig for alle – uansett livssituasjon. Ingen problemstilling er for liten eller stor for samtaleterapi. Enten ønsket er en eller flere samtaler vil jeg gjøre mitt ytterste for å møte den enkeltes forventninger og behov.

Håkon Tenden

Autorisert Psykolog

Kurs og foredrag

Jeg holder kurs og foredrag innen:

– Traumer

– Parforhold og samliv

– Stress & utbrenthet