Loading...

OM MEG

Håkon Tenden

Autorisert Psykolog

Psykolog i Moss

Jeg er utdannet psykolog ved Aarhus Universitet i Danmark, med fordypning innen utredningen av depresjon, angst, schizofreni og psykose. I tillegg har jeg videreutdanning innen traumer, dissosiasjon, EMDR, par-sjekk og utredning av eksekutive funksjoner (ADHD). I dag jobber jeg hovedsakelig med depresjon, angstlidelser, panikkanfall, tvangstanker, traumer, relasjonelle vansker, tilknytning, stress, utbrenthet, og parforhold/samliv.

Jeg har jobbet noen år i spesialisthelsetjenesten, men jobber i dag som privatpraktiserende på Lilleng Helsesenter. Jeg tar imot henvendelser direkte fra enkeltpersoner. I tillegg samarbeider jeg med flere norske forsikringsselskap, Family Sports Club og Fjordkraft Helsefordel og bistår deres kunder gjennom videokonsultasjoner. Jeg er autorisert Par-sjekk-veileder.

Ingen mennesker eller problemstillinger er like. Ingen temaer er for store eller for små. Du vil møte en lyttende, forståelsesfull og objektiv sparringspartner og fagperson. Sammen kan vi få til de endringen du er ute etter. Det er viktig for meg å tilpasse behandlingsform og -metode etter dine behov. Din opplevelse med utfordringer og nedsatt livskvalitet, sammen med din motivasjon for endring, er viktigste kriteriet.